Випуск-2022

7 грудня в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу ” 20 випускників отримали дипломи кваліфікованого робітника за професією “Кухар; кондитер”. На урочистому зібранні директор училища Олександр Тільний привітав здобувачів освіти із закінченням закладу освіти та здобуттям професії. Побажав, щоб отримані знання, вміння та навики стали запорукою вдалого професійного майбутнього.

Майстер виробничого навчання Надія Балацька побажала випускникам щастя, успіхів. миру у нашій країні; завжди прагнути до нових знань, отримувати задоволення від своєї справи.

Дорогі випускники! Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Досягайте успіхів у вашій майбутній діяльності. Зичимо вам щедрої долі, благополуччя вашим родинам, оптимізму та невичерпної енергії. Завжди раді вас бачити в училищі!

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x