НПЦ кухарів та кондитерів – це лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів, їдальня з повним виробничим циклом.

НПЦ кухарів та кондитерів діє на підставі отриманих ліцензій, що дають право здійснювати: первинну професійну підготовку, професійно-технічне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації, стажування майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних дисциплін.

НПЦ кухарів та кондитерів – це перепідготовка незайнятого населення, підвищення кваліфікації, стажування робітників підприємств громадського харчування із використанням технологічних і виробничих інновацій.

НПЦ кухарів та кондитерів – це стажування та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки навчальних закладів на базі НПЦ кухарів та кондитерів.

НПЦ кухарів та кондитерів надає навчальним закладам консультативну, інформаційну та посередницьку допомогу з питань використання інноваційних матеріалів і технологій підприємствами в галузі громадського харчування; практичну та методичну допомогу професійно-технічним навчальним закладам з питань впровадження у навчально-виробничий процес новітніх технологій, матеріалів та сировини.

НПЦ кухарів та кондитерів організовує та проведить семінари-практикуми, конференції, засідання методичних секцій кулінарного напрямку, конкурси професійної майстерності,  майстер-класи, навчання за окремими компетенціями з професій кухар або кондитер (з врученням сертифікату), благодійні заходи,  заходи з питань впровадження новітніх технологій, матеріалів та сировини в освітній процес підготовки робітничих кадрів.

Для учнів НПЦ кухарів та кондитерів – це, насамперед, організація освітньої діяльності в умовах наближених до підприємств громадського харчування з повним виробничим циклом.

Навчально-практичний центр  – це центр освіти з сучасним технологічним обладнанням (індукційні плити, пароконвектомат, тістозамішувальна машина, планетарний міксер, мікрохвильова піч, машини для подрібнення та протирання продуктів тощо), зручними меблями для прийому їжі та для ведення перемовин і відпочинку з друзями…

 

Для дорослих 

НПЦ кухарів та кондитерів – це перепідготовка незайнятого населення, підвищення кваліфікації, стажування робітників підприємств громадського харчування із використанням технологічних і виробничих інновацій з професій кухар, кондитер, офіціант.

НПЦ кухарів та кондитерів – це стажування та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки навчальних закладів на базі НПЦ кухарів та кондитерів.

Платні послуги

Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів пропонує

короткотермінові курси

№ 3\п Назва курсу Кількість год Термін проведення
1. Приготування пряникового тіста та прикрашання готових виробів 18 Протягом року
2. Приготування пісочного тіста та порційних тістечок з нього 18 Протягом року
3. Приготування білково-повітряного тіста та виробів з нього 18 Протягом року
4. Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього 18 Протягом року
5. Приготування сучасних салатів 18 Протягом року

 

По закінченню навчання з обраного курсу слухачі отримують сертифікат.