Майстер-клас: Куряча печінка під соусом фламбе

Місячник методичної роботи-2024 року. ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” презентує майстер-клас “Куряча печінка під соусом фламбе з карамелізованою грушею” для педагогічних працівників закладів професійно-технічної освіти у Київській області.

Ярмарка – 2024

3 жовтня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулася виставка-ярмарка виробів і страв української національної кухні. Виставка організована як результат роботи учнів 2-3 курсів та майстрів виробничого навчання. Виручені кошти передані у скарбничку для допомоги воїнам

З нагоди відзначення свята – Дня працівників професійно-технічної освіти та з метою впровадження інноваційних практик профорієнтаційної роботи, знайомства учнів загальної середньої освіти та дорослого незайнятого населення з професійною освітою області та, як наслідок, залучення до закладів професійної (професійно-технічної) освіти потенційних здобувачів професійної освіти з 21 по 27 вересня 2024 року проходив ініційований НМК ПТО у […]

Щиро дякуємо Захисникам і Захисницям України за можливість жити і навчатись в Україні!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x