Міжнародний день чаювання

Ви вже пили чай? Ми – так. Працівники та здобувачі освіти ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» розпочали свій день з чашки ароматного чаю. В «Міжнародний день чаю», шо святкується 21 травня, всі насолоджувалися цілющим напоєм для душі та тіла.Група 27, що навчається за професією «Кухар; офіціант», під керівництвом викладачів англійської мови Світлани ВЛАСЮК та Олени ЯМКОВОї підготувала захід для вшанування Його величності чаю. Про цей напій слід говорити, адже він існує, як жива традиція. Його вирощують, продають, обожнюють, вивчають. Про нього пишуть вірші, створюють музику, малюють картини і споруджують скульптури. А як сприяє зміцненню дружби чайна церемонія! Глибокий смисл чайної церемонії зумів розкрити майстер виробничого навчання Денис МИХАЙЛЕНКО. Педагог провів здобувачам освіти майстер – клас по правилам та техніці подавання чаю, розповів про його види та сорти. А в кінці заходу пригостив усіх присутніх цілющим чаєм зі смаколиками. Смачного всім чаювання!

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x