Навчаються кухарі ДЗО

26 серпня в кулінарному хабі ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” після літніх канікул знову розпочався процес проведення курсової підготовки кухарів шкільних та дошкільних навчальних закладів Фастівської, Таращанської, Васильківської територіальних громад Київської області. Незважаючи на затяжні повітряні тривоги протягом дня, навчальний процес відбувався в укритті училища, викладачі демонстрували матеріали та розглядали теми згідно організації оновленого дитячого харчування, складанні оновленого меню, впровадженням системи НАССР. Згодом майстри виробничого навчання відпрацювали приготування страв разом з курсантами в навчально практичному центрі. В підсумку слухачі відмінно виконали тестові завдання і отримали масу позитивних емоцій під час професійного навчання.

Сьогодні в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулася надзвичайно тепла й натхненна профорієнтаційна зустріч представників закладів освіти Білої Церкви. До заходу долучився й головний спеціаліст відділу загальної освіти Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Валентин Миколайович Зінченко, що підкреслило важливість і масштаб події.Учасники мали змогу ближче познайомитися з матеріально-технічною базою училища: […]

В ДПТНЗ “Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу” сьогодні відбувся захоплюючий конкурс “Училище має таланти”, який зібрав учнів, сповнених творчої енергії! Учасники продемонстрували свої здібності в танцях, вокалі, декламуванні та інших номінаціях. Всі номери були яскравими та емоційними, і кожен учасник отримав заслужену порцію аплодисментів. Особливо запам’ятався фінал, де всі глядачі і учасники розважилися веселою руханкою […]

Бачити прекрасне у повсякденному житті, шукати привабливе в простих речах є ознакою талановитих творчих учнів ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу». Ось саме такі талановиті хлопці та дівчата 27 листопада взяли участь у конкурсі “Розкриємо красу овочів”. Вони творчо попрацювали, показали уміння нарізати овочі, розкрили мистецтво овочевого “Карвінгу” та створили неперевершені квіткові композиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x