Навчаються кухарі, ще один день!

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване та раціональне харчування”. Обговорювали питання щодо впровадження системи НАССР на харчоблоках, вимоги до санітарного регламенту закладів освіти, якісну організацію дитячого харчування, вимоги до продуктів та складання меню і приготування страв для дієтичного та спеціального харчування. Кухарів ознайомили із новим збірником рецептур Євгена Клопотенко 2024, по завершенню курсу всі слухачі відмінно виконали тестові завдання за пройденим матеріалом.

Ярмарка – 2024

3 жовтня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулася виставка-ярмарка виробів і страв української національної кухні. Виставка організована як результат роботи учнів 2-3 курсів та майстрів виробничого навчання. Виручені кошти передані у скарбничку для допомоги воїнам

З нагоди відзначення свята – Дня працівників професійно-технічної освіти та з метою впровадження інноваційних практик профорієнтаційної роботи, знайомства учнів загальної середньої освіти та дорослого незайнятого населення з професійною освітою області та, як наслідок, залучення до закладів професійної (професійно-технічної) освіти потенційних здобувачів професійної освіти з 21 по 27 вересня 2024 року проходив ініційований НМК ПТО у […]

Щиро дякуємо Захисникам і Захисницям України за можливість жити і навчатись в Україні!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x