Про проведення анкетування

Шановні колеги, Просимо вас пройти це анкетування дуже відповідально!

       Відповідно до листа директорату професійної освіти МОНУ від 27.02.2023 року № 5/179-23 у межах проєкту «Підтримка реабілітації людей із інвалідністю, які отримали поранення внаслідок війни», що реалізується ПРООН за фінансової підтримки уряду Республіки Кореї у Вінницькій, Львівській, Київській та Дніпропетровській областях, передбачено розроблення посібника та проведення тренінгу для педагогічних працівників щодо особливостей роботи із здобувачами освіти, які мають інвалідність.

З метою формування тематики тренінгу та структури посібника розроблено анкету. Просимо організувати проведення анкетування педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області до 05 березня 2023 року.

Заповнити анкету можна за посиланням: https://cutt.ly/E8s4n6h

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x