Урок виробничого навчання – крок до успіху

Перші кроки в професії. Перші відкриття. Перші сходинки до набуття професійних вмінь та навичок. Не завжди вони даються легко, але їх обов’язково потрібно робити. 16 грудня 2021 року ще одну сходинку до професійної майстерності, під керівництвом майстра виробничого навчання Тетяни Дмитрівни Терендій, подолали учні 7 групи ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу”, що навчаються за професією “кухар; офіціант”, на уроці виробничого навчання “Приготування котлетної маси та напівфабрикати з неї: котлети, биточки, тюфтельки, зрази, рулет”.

25 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” Державна кваліфікаційна атестація продовжується пробними кваліфікаційними роботами з професії «Офіціант 5 розряду» в групі 47, що навчаються за інтегрованою професією «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти складали меню до тематичних столів, сервірували столи, робили фламбування та траншування страв. Майстер виробничого навчання Татьяна Паламарчук.

Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. Вони закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі. Відомий історик Михайло Грушевський писав, що хустка відома на всій території України, починаючи з часів Київської Русі. Вона була поширена в козацьку епоху і дійшла до наших днів. Із нею було пов’язано багато чудових […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x