Фестиваль професій – ще один день

Багато здобувачів освіти замислюються про те, яку професію обрати, щоб подобалося працювати, щоб були можливості кар’єрного зростання, щоб обрана професія приносила не тільки задоволення, але і давала можливість відчувати себе фінансово незалежним. Тому з метою вивчення професійних планів здобувачів освіти, інформування та всебічного знайомства їх зі світом професій у ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» пройшли майстер-класи для учнів Білоцерківської гімназії-початкова школа №7.Майстри виробничого навчання Дзяйло В.П., Кваснічко О.С. Осьмірко Т.М. поінформували здобувачів освіти про світ професій кулінарного та будівельного напрямів. У лабораторії учні із захопленням приготували кошики з пісочного тіста з білковим кремом (майстер в\н Осьмірко Т.М.), у будівельній майстерні – познайомилися з технологічним процесом складання табурета та долучилися до його виготовлення (майстер в\н Кваснічко О.С.). Участь у таких професійних майстер-класах допоможуть надалі учням самовизначитися у виборі майбутньої професії.«Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості.» ( Василь Сухомлинський)

Третій день10 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо і саме головне смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Вісті з НПЦ

День другий.9 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо, і саме головне, смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x