Флешмоб «Профтехосвіта Київщини – освітній форпост у відбудові майбутнього України».

З нагоди відзначення свята – Дня працівників професійно-технічної освіти та з метою впровадження інноваційних практик профорієнтаційної роботи, знайомства учнів загальної середньої освіти та дорослого незайнятого населення з професійною освітою області та, як наслідок, залучення до закладів професійної (професійно-технічної) освіти потенційних здобувачів професійної освіти з 21 по 27 вересня 2024 року проходив ініційований НМК ПТО у Київській області профорієнтаційний флешмоб «Профтехосвіта Київщини – освітній форпост у відбудові майбутнього України». У заході взяли участь учнівсько-педагогічні колективи 22 закладів регіону. З них 20 – заклади професійної (професійно-технічної) освіти та 2 заклади фахової передвищої освіти.

Презентуємо наше училище! І запрошуємо на навчання!

27 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулося свято. Вітали випускників 46 групи, що здобули професію кваліфікованого робітника Кухар 5 розряду. З привітальним словом до педагогічних працівників, випускників та батьків звернулися т.в.о. директора Слободяник Олександр, класний керівник Валентина Кузьменко та майстер виробничого навчання Денис Михайленко, також слова подяки педагогам […]

25 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” Державна кваліфікаційна атестація продовжується пробними кваліфікаційними роботами з професії «Офіціант 5 розряду» в групі 47, що навчаються за інтегрованою професією «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти складали меню до тематичних столів, сервірували столи, робили фламбування та траншування страв. Майстер виробничого навчання Татьяна Паламарчук.

25 грудня у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулась державна кваліфікаційна атестація: захист дипломних робіт за професією кухар п’ятого розряду. Здобувачі освіти відповідно до заданої теми виконали письмові роботи використовуючи всі свої професійні знання набуті впродовж трьох з половиною років в училищі. Продемонстрували багато нових і сучасних страв із виробництва, де проходять […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x