Випуск -2024, група 46

27 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулося свято. Вітали випускників 46 групи, що здобули професію кваліфікованого робітника Кухар 5 розряду.👏

З привітальним словом до педагогічних працівників, випускників та батьків звернулися т.в.о. директора Слободяник Олександр, класний керівник Валентина Кузьменко та майстер виробничого навчання Денис Михайленко, також слова подяки педагогам за неперевершену працю прозвучали від батьків випускників. Батьки звернулися до своїх дітей і побажали їм нескінченного ентузіазму та впевненості у собі, щоб усі перешкоди лише загартовували їхній характер та робили сильнішими.👏👌

Педагогічний колектив закладу освіти щиро вітає здобувачів освіти 46 групи з цим днем. Бажаємо сміливо кинутися у вир майбутнього, показати непереможній Україні здобуті знання та віддати на добро людям свої вміння. Будьте щасливі!!!

30 грудня 2024 року в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” пройшло засідання державної кваліфікаційної комісії. Іспит на міцність, знання та професійну компетентність здали здобувачі освіти 47 групи, що опановували професію кухар; офіціант (майстри виробничого навчання Тетяна Паламарчук та Тетяна Терендій). Майбутні працівники сфери громадського харчування показали високий рівень володіння професійними знаннями, вміннями […]

25 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” Державна кваліфікаційна атестація продовжується пробними кваліфікаційними роботами з професії «Офіціант 5 розряду» в групі 47, що навчаються за інтегрованою професією «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти складали меню до тематичних столів, сервірували столи, робили фламбування та траншування страв. Майстер виробничого навчання Татьяна Паламарчук.

25 грудня у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулась державна кваліфікаційна атестація: захист дипломних робіт за професією кухар п’ятого розряду. Здобувачі освіти відповідно до заданої теми виконали письмові роботи використовуючи всі свої професійні знання набуті впродовж трьох з половиною років в училищі. Продемонстрували багато нових і сучасних страв із виробництва, де проходять […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x