Випуск 29 групи

25 січня у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу “- знову свято!!!!! Освітянські документи отримали здобувачі освіти за професією “Кухар; офіціант, бармен”. На урочистому врученні дипломів директор училища Олександр ТІЛЬНИЙ привітав здобувачів освіти із закінченням освітнього закладу та здобуттям професії. Побажав, щоб отримані знання, вміння та навички стали запорукою їх вдалого професійного майбутнього. Майстер виробничого навчання Тетяна ПАЛАМАРЧУК, побажала щасливої долі та мирного неба та за українським звичаєм, хлібом-сіллю благословила випускників.Дорогі випускники!Випускник – це звучить гордо! Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки.🇺🇦💐🎉

30 грудня 2024 року в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” пройшло засідання державної кваліфікаційної комісії. Іспит на міцність, знання та професійну компетентність здали здобувачі освіти 47 групи, що опановували професію кухар; офіціант (майстри виробничого навчання Тетяна Паламарчук та Тетяна Терендій). Майбутні працівники сфери громадського харчування показали високий рівень володіння професійними знаннями, вміннями […]

27 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулося свято. Вітали випускників 46 групи, що здобули професію кваліфікованого робітника Кухар 5 розряду. З привітальним словом до педагогічних працівників, випускників та батьків звернулися т.в.о. директора Слободяник Олександр, класний керівник Валентина Кузьменко та майстер виробничого навчання Денис Михайленко, також слова подяки педагогам […]

25 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” Державна кваліфікаційна атестація продовжується пробними кваліфікаційними роботами з професії «Офіціант 5 розряду» в групі 47, що навчаються за інтегрованою професією «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти складали меню до тематичних столів, сервірували столи, робили фламбування та траншування страв. Майстер виробничого навчання Татьяна Паламарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x