Випуск 44 і 45 групи

1 лютого 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу”- відразу свято у двох групах!!!!!Освітянські документи отримали здобувачі освіти за професією “Кухар; кондитер”, група 44, майстер виробничого навчання ПАДАЛКА Інна та група 45 – майстер виробничого навчання РЕВКО Валентина, класний керівник СТЕПАНЕНКО Наталія. На урочистому врученні дипломів директор училища Олександр ТІЛЬНИЙ привітав здобувачів освіти із закінченням освітнього закладу та здобуттям професії. Побажав, щоб отримані знання, вміння та навички стали запорукою їх вдалого професійного майбутнього.Класний керівник групи 45, СТЕПАНЕНКО Наталія привітала випускників, побажала щасливої долі, мирного неба, успіху в подальшому житті.Дорогі випускники!Випускник – це звучить гордо! Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки.🇺🇦💐🎉

Україна чекає на вступників з тимчасово окупованих територій Держава гарантує можливість безпечного і безкоштовного вступу до українських закладів вищої освіти Щороку тисячі молодих людей з тимчасово окупованих територій (ТОТ) обирають українську освіту. Проте молодь, яка залишається на ТОТ, може не знати про порядок виїзду в Україну та вступу до закладів вищої освіти (ЗВО). Сьогодні в […]

Випуск – 2025

30 червня 2025 року ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відсвяткувало урочистий випускний вечір. Цей день став яскравим та незабутнім фінальним акордом для 30 випускників, які здобули професію Муляр; лицювальник-плиточник. Урочиста частина в актовій залі була наповнена теплими словами подяки педагогам, зворушливими спогадами та гордістю за свої досягнення. З вітальним словом до випускників […]

21 травня у ДПТНЗ “Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу” відбувся відкритий урок з англійської мови на тему “Національні страви країн світу”, який провела викладачка Олена ЯМКОВА. Здобувачі освіти вирушили у захопливу кулінарну подорож, досліджуючи традиційні страви різних народів світу. Учні з ентузіазмом представляли свої улюблені національні страви, розповідали про їхні інгредієнти, історію та культурне значення. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x