Вісті з заняття гуртка

Пробудити інтерес, любов і повагу здобувачів освіти до обраної професії – це основна мета гуртка “Творчість у професії кухара”. У рамках місячника методичної роботи проведено практичне заняття гуртка з теми “Складні форми нарізання овочів”. Здобувачі освіти проявили творчість, старанність і наполегливість у виконанні практичного завдання. Удосконалення первинних навиків сприятиме розвитку творчої наснаги та здібностей здобувачів освіти в оформленні страв та кулінарних виробів.

Викладач спеціальних предметів Любов Грабовська

Третій день10 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо і саме головне смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Вісті з НПЦ

День другий.9 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо, і саме головне, смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x