Вісті уроку виробничого навчання

15 грудня. В лабораторії Навчально-практичного центру на уроці виробничого навчання учні 9 групи, що навчаються за професією “Кухар; офіціант; бармен”, відпрацьовували навчички з приготування страв з яєць. Здобувачі освіти відповідально підготувались до уроку та навчилися правилам подачі приготовлених страв: яйця відварні, яєчня натуральна, яєчня з м’ясними продуктами, яєчня з помідорами та сиром, омлет фарширований, омлет змішаний запечений. Проводила урок майстер виробничого навчання Паламарчук Тетяна Василівна.

11 квітня у навчальній майстерні офіціантів ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” з метою профорієнтації здобувачів освіти шкіл м. Біла Церква був проведений майстер-клас “Креативні способи складання серветок”. Учасникам заходу представляли професію Офіціант, вони ознайомилися з різними способами складання серветок до сніданку, обіду, вечері та бенкету, були продемонстровані різні варіанти тематичного сервірування столів. […]

Для учнів шкіл Обухівської громади, з метою професійної орієнтації у ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» організована екскурсія кабінетами теоретичного навчання, лабораторіями, навчально-практичним центром та гуртожитком закладу освіти. До весняного свята Масляної майстри виробничого навчання Бондар Наталія та Коваленко Яна провели майстер-клас по приготуванню мережевних млинців. Учні активно брали участь у випіканні млинців, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x