День відкритих дверей – 2025

З метою допомоги у виборі освітнього закладу та професії, що відповідає особистим і професійним цілям, у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 10 квітня відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями шкіл міста Біла Церква (День відкритих дверей).

Формування в дітей знань про організацію різних виробництв, сучасне обладнання, різноманітні професії та вимоги до майбутніх фахівців – це мета профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді. Сьогодні суттєво зростає престиж робітничих професій та відновлюється статус робітника в суспільстві. Освоєння робітничої професії нерідко дає старт до власного бізнесу.

День відкритих дверей пройшов цікаво та продуктивно. Зокрема, запрошені старшокласники відвідали навчально-виробничі майстерні та лабораторії, де майстри виробничого навчання провели майстер-класи з професій. Запрошуємо випускників 9-11 класів до ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу”.

До Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки та допомоги в діяльності, пов’язаній з розмінуванням, та на виконання листів Міністерства освіти і науки України та Представництва дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” була проведена коротка інформаційна сесія про правила мінної безпеки та алгоритм дій у разі […]

1.04.2025 року, у стінах закладу освіти відбулася змістовна виховна година, організована соціально-психологічною службою. Запрошеним спікером став Івашев Євгеній Володимирович – кандидат юридичних наук, помічник судді Білоцерківського міськрайонного суду Київської області.Тема зустрічі: «Профілактика підліткової злочинності в умовах воєнного стану в країні». Виступ був присвячений важливим правовим аспектам та особистій відповідальності кожного громадянина. Цікаві факти:– Спікер розповів про відомий випадок Фінеаса […]

26 березня у ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» викладачем Мельніченко Інною Іванівною проведений відкритий урок-дослідження з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарзнавства” на тему “Регіональні борщі України”. На уроці розкрита методика об’єднання здобувачів освіти в творчі групи з метою дослідження гастрономічних уподобань населення в різних регіонах України та особливостей в приготуванні […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x