Майстер-клас: Куряча печінка під соусом фламбе

Місячник методичної роботи-2024 року. ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” презентує майстер-клас “Куряча печінка під соусом фламбе з карамелізованою грушею” для педагогічних працівників закладів професійно-технічної освіти у Київській області.

Реформа шкільного харчування – не лише про те, що їстимуть діти у садочках і школах. Вона має допомогти їм бути здоровими і робити вибір на користь збалансованого харчування. Так заявив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Новації поступово продовжують впроваджувати, зокрема, це стосується і перенавчання кухарів.

Сьогодні, 2 вересня 2024 року, у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” прекрасне свято усієї учнівської та студентської молоді України з нагоди Дня знань. Понад 200 здобувачів освіти стали першокурсниками нашого закладу освіти.Хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників та захисниць України, які віддали своє життя, захищаючи нашу державу. З вітальним словом до здобувачів освіти […]

26 серпня в кулінарному хабі ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” після літніх канікул знову розпочався процес проведення курсової підготовки кухарів шкільних та дошкільних навчальних закладів Фастівської, Таращанської, Васильківської територіальних громад Київської області. Незважаючи на затяжні повітряні тривоги протягом дня, навчальний процес відбувався в укритті училища, викладачі демонстрували матеріали та розглядали теми згідно […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x