Майстер-клас “Готуємо чизкейк-суфле”

В рамках місячника методичної роботи у ДПТНЗ ,,Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 27 лютого 2024 року був проведений майстер-клас ,,Приготування японського чизкейку-суфле” для педагогічних працівників та здобувачів освіти. Майстер виробничого навчання Валентина РЕВКО

Третій день10 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо і саме головне смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Вісті з НПЦ

День другий.9 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо, і саме головне, смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x