На базі Кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулись курси з підвищення професійної компетенції кухарів закладів освіти м. Біла Церква та територіальних громад Київської області.
Сертифіковані майстри виробничого навчання Лариса СОРОКА, Інна ПАДАЛКА, Яна КОВАЛЕНКО та Денис МИХАЙЛЕНКО проводили практичне навчання в лабораторіях “Навчально-практичного центру кухарів і кондитерів”, ознайомили кухарів із сучасним обладнанням та нормуванням продуктів згідно нових вимог організації шкільного та дитячого харчування. Теоретичний курс лекцій проводили викладачі спеціальних дисциплін Любов ГРАБОВСЬКА, Євгенія ПРЕКРАСНА-КВІТКА та Ірина ГОНЧАРЕНКО.
Мета курсів для кухарів – це організація якісного та безпечного харчування в закладах освіти.