Урок мужності: Герої не вмирають доки пам’ять про них жива

Щороку 20 лютого, згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні.

Українська історія багата славетними іменами та подіями. Понад 350 років на шляху боротьби за незалежність український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок.

Цей довгий список доповнили герої Небесної сотні. Чи можемо ми забути невинно убієнних у мирний цивілізований час XXI століття?

20 лютого 2023 року у Білоцерківському вищому професійному училищі будівництва та сервісу відбувся урок мужності «Герої не вмирають доки пам’ять про них жива».

Здобувачі освіти під керівництвом викладача історії Тетяни ГОРСЬКОЇ та керівника вокального гуртка Лариси ТІЩЕНКО перегорнули героїчні сторінки нашої історії. У спільній молитві згадали тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Ми завжди будемо пам’ятати наших героїв… Їхній подвиг неоціненний для України. Їхньою кров’ю омита нова держава. Слава Україні!

Викладач історії Тетяна ГОРСЬКА

Випуск 2025-3

17 січня 2025 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулося ще одне свято. Вітали випускників 29 групи, що здобули професію кваліфікованого робітника «Кухар; офіціант; бармен».З привітальним словом до педагогічних працівників, випускників та батьків звернулися т.в.о. директора Слободяник Олександр, заступник директора з виховної роботи Сукач Василь та майстер виробничого навчання Тетяна Паламарчук, […]

Третій день10 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо і саме головне смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x