ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ ПРОФСПІЛКИ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ДО ДПТНЗ «БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ БУДІВНИЦТВА ТА СЕРВІСУ»

19 жовтня в ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» відбулася зустріч Василя Андрєєва, голови Профспілки будівельників України і Галини Бондарчук, Голови Київської обласної організації Профспілки будівельників України з адміністрацією училища.

Гості ознайомилися з комплексно-методичним та матеріально-технічним забезпеченням будівельного напряму, який здійснює підготовку майбутніх кваліфікованих робітників з професій: штукатур; маляр, столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів, муляр; лицювальник-плиточник.

Результатом візиту є підписання Угоди про співпрацю між ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» і Профспілкою будівельників України. Основна мета Угоди – неформальне професійне навчання мікронавичок  будівельно-монтажних робіт та базі Будівельного хабу, де поєднані сучасні освітні та виробничі технології будівельної галузі. 

Василь Андрєєв і Галина Бондарчук з адміністрацією училища обговорили  питання розвитку і функціонування освіти в умовах війни, процес підготовки будівельників, зміцнення навчально-матеріальної бази училища, організації виробничого навчання. 

Сьогодні кожен українець розуміє цінність будівельних професій для відбудови країни, бо майбутні випускники професійно-технічних закладів освіти будуть залучені до відбудови України. 

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x