Вісті з уроку

У рамках місячника методичної роботи проведений урок організації обслуговування в закладах ресторанного господарства. Мета уроку: формування естетичного смаку та креативного підходу в здобувачів освіти при підбиранні посуду для оформлення столів. Приготування їжі, сервірування стола та обслуговування відвідувачів ресторану є невід’ємним елементом української культури. Попередньо засервірований стіл може бути витвором мистецтва, а відвідувачі ресторану – отримують захоплення від побаченого, будуть задоволені відпочинком.

Викладач: Людмила ІЛЬНІЦЬКА

Вже 38 весну зустрічає Україна з гірким присмаком полину… Вже 38 весну квітнуть сади на покинутих обійстях… Вже 38 років обірваним суцвіттям болить у наших душах і серцях Чорнобиль… 26 квітня, в день пам’яті Чорнобильської катастрофи, у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” завідувач бібліотеки Алла ТИТОВА провела виховний захід “Весни обпалене суцвіття”, […]

11 квітня у навчальній майстерні офіціантів ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” з метою профорієнтації здобувачів освіти шкіл м. Біла Церква був проведений майстер-клас “Креативні способи складання серветок”. Учасникам заходу представляли професію Офіціант, вони ознайомилися з різними способами складання серветок до сніданку, обіду, вечері та бенкету, були продемонстровані різні варіанти тематичного сервірування столів. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x