На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 6 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Гатненської, Рокитнянської та Пісківської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване та раціональне харчування”. Обговорювали питання щодо впровадження системи НАССР на харчоблоках, вимоги до санітарного регламенту закладів освіти, якісну організацію дитячого харчування, вимоги до продуктів та складання меню і приготування страв для дієтичного та спеціального харчування. Кухарів ознайомили із новим збірником рецептур Євгена Клопотенко 2024, по завершенню курсу всі слухачі відмінно виконали тестові завдання за пройденим матеріалом.
10.06.2024
I was looking at some of your blog posts on this site and I think this web site is
real instructive! Retain putting up.Raise range