Навчаються кухарі

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване та раціональне харчування”. Обговорювали питання щодо впровадження системи НАССР на харчоблоках, вимоги до санітарного регламенту закладів освіти, якісну організацію дитячого харчування, вимоги до продуктів та складання меню і приготування страв для дієтичного та спеціального харчування. Кухарів ознайомили із новим збірником рецептур Євгена Клопотенко 2024, по завершенню курсу всі слухачі відмінно виконали тестові завдання за пройденим матеріалом.

Сьогодні в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулася надзвичайно тепла й натхненна профорієнтаційна зустріч представників закладів освіти Білої Церкви. До заходу долучився й головний спеціаліст відділу загальної освіти Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Валентин Миколайович Зінченко, що підкреслило важливість і масштаб події.Учасники мали змогу ближче познайомитися з матеріально-технічною базою училища: […]

В ДПТНЗ “Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу” сьогодні відбувся захоплюючий конкурс “Училище має таланти”, який зібрав учнів, сповнених творчої енергії! Учасники продемонстрували свої здібності в танцях, вокалі, декламуванні та інших номінаціях. Всі номери були яскравими та емоційними, і кожен учасник отримав заслужену порцію аплодисментів. Особливо запам’ятався фінал, де всі глядачі і учасники розважилися веселою руханкою […]

Бачити прекрасне у повсякденному житті, шукати привабливе в простих речах є ознакою талановитих творчих учнів ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу». Ось саме такі талановиті хлопці та дівчата 27 листопада взяли участь у конкурсі “Розкриємо красу овочів”. Вони творчо попрацювали, показали уміння нарізати овочі, розкрили мистецтво овочевого “Карвінгу” та створили неперевершені квіткові композиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x