На уроці виробничого навчання здобувачі освіти 37 групи, що навчаються за професією “кухар; офіціант”, відпрацювали подачу перед відвідувачами фруктів та закусок з використанням шоколадного фонтану. Шоколадний фонтан — це привабливе та інтерактивне обладнання для подачі шоколаду під час банкетів, фуршетів, весіль та інших урочистих подій. Вони додають святковій атмосфері особливого шарму і надають гостям можливість насолодитися унікальним досвідом подачі десертів та закусок. Шоколадні фонтани призначені для подачі розтопленого шоколаду, який плавно стікає по ярусах. Гості можуть занурювати в нього фрукти, маршмелоу, різноманітні сири, горіхи, печиво або інші ласощі. Фонтани забезпечують підтримання температури, що запобігає застиганню шоколаду і зберігає його ідеальну консистенцію. Шоколадний фонтан створює незабутній візуальний ефект, додаючи сервіровці вишуканості та елегантності. Учні отримали масу солодкого задоволення від проведеного уроку.
Майстер виробничого навчання Денис Михайленко.