Подія дня – відкритий урок

26 березня у ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» викладачем Мельніченко Інною Іванівною проведений відкритий урок-дослідження з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарзнавства” на тему “Регіональні борщі України”. На уроці розкрита методика об’єднання здобувачів освіти в творчі групи з метою дослідження гастрономічних уподобань населення в різних регіонах України та особливостей в приготуванні регіональних борщів. Також на уроці розкрита методика використання платформи “Всеосвіта” для систематизації та узагальнення знань здобувачами освіти.

День знань, 2025

1 вересня 2025 року у стінах нашого закладу освіти пролунав перший дзвоник, що сповістив про початок нового навчального року. Це особливий день, наповнений світлими спогадами, надіями та вірою у майбутнє.Особливим моментом став перший урок на тему “Пам’ятає той, хто перемагає” – урок мужності, єднання поколінь, патріотизму та віри у нашу перемогу. Учні разом із педагогами […]

Україна чекає на вступників з тимчасово окупованих територій Держава гарантує можливість безпечного і безкоштовного вступу до українських закладів вищої освіти Щороку тисячі молодих людей з тимчасово окупованих територій (ТОТ) обирають українську освіту. Проте молодь, яка залишається на ТОТ, може не знати про порядок виїзду в Україну та вступу до закладів вищої освіти (ЗВО). Сьогодні в […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x