ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу"
запрошує на навчання за такими спеціальностями
На базі 9 класів
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть |
---|---|---|
1 | Кухар; офіціант |
3 роки 5 місяців |
2 | Кухар; кондитер |
3,5 роки |
3 | Штукатур; маляр |
3 роки |
4 | Столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів |
3 роки |
5 | Кухар |
3 роки |
6 | Муляр; лицювальник-плиточник |
3 роки |
На базі 11 класів
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть |
---|---|---|
1 | Кухар; офіціант; бармен |
1 рік 4 місяці |
2 | Кухар |
2 роки |
3 | Кухар; кондитер |
1 рік 4 місяці |
4 | Столяр будівельний; верстаник деревообробних верстатів |
1 рік 6 місяців |
5 | Муляр; лицювальник-плиточник |
1 рік 4 місяці |
6 | Адміністратор; оператор комп’ютерного набору |
1 рік |
Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть | Вартість | Вид професійної підготовки |
---|---|---|---|---|
1 | Верстатник деревообробних верстатів | підвищення кваліфікації, 3, 4 розряд | ||
2 | Верстатник деревобробних верстатів | 12 тижнів | 4 597,60 грн | професійно-технічне навчання, перепідготовка, 2 розряд |
3 | Столяр будівельний | Підвищення кваліфікації, 4 розряд | ||
4 | Кухар | 20 тижнів | 5 352,76 грн | Професійно-технічне навчання (перепідготовка), 3 розряд |
5 | Кухар | Підвищення кваліфікації, 4 розряд | ||
6 | Офіціант | 6 місяців | Професійно-технічне навчання (перепідготовка), 3 розряд | |
7 | Офіціант | 3,5 місяців, 5 місяців | Підвищення кваліфікації: 4 розряд, 5 розряд | |
8 | Кондитер | 27 тижнів | 6 765,97 грн | Професійно-технічне навчання (перепідготовка), 3 розряд |
9 | Кондитер | 5 місяців, 4,5 місяців | Підвищення кваліфікації 4 розряд, 5 розряд | |
10 | Столяр будівельний | 22 тижні | 5 645,05 грн за весь період навчання | Професійно-технічне навчання (перепідготовка), 2 розряд |
Професії
Кухар; офіціант
Кухар; офіціант; бармен
Кухар
Кухар; кондитер
Кухар; кондитер
Штукатур; маляр
Столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів
Кухар
Столяр будівельний; верстаник деревообробних верстатів
Муляр; лицювальник-плиточник
Муляр; лицювальник-плиточник
Адміністратор; оператор комп’ютерного набору
Код ДК
5122; 5123
Термін навчання
3 роки 5 місяців
Форма навчання
Денна
Кухар; офіціант
Кваліфікація: Кухар – 3 розряд;
Офіціант – 5 розряд
Код ДК
5122; 5123; 5123
Термін навчання
1 рік 4 місяці
Форма навчання
денна
Кухар; офіціант; бармен
Код ДК
5122; 7412
Термін навчання
3,5 роки
Форма навчання
денна
Кухар; кондитер
Кухар – 4 розряд; кондитер – 4 розряд
Кухар
Сучасна кулінарія – це безмежний світ мистецтва. Вміння і задуми та витвір золотих рук кухарів дивує і зачаровує людство. Кухарська фантазія надихає на нові творчі злети, на нові пошуки та створення нових кулінарних шедеврів.
Людина прагне здорового харчування, в якому раціони складаються з різноманітних продуктів, іноді переважно рослинного рослинного походження.
Від роботи кухара залежить здоров’я, настрій, працездатність та відпочинок мільйонів людей.
Ніщо так не поєднує людей, як смачна їжа та гарно накритий стіл. Секрети кулінарної творчості розкриваються перед людьми, які прагнуть оволодіти тонкощами цього мистецтва, обрати її справою свого життя, своєю професією.
Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого. Кухар – це винахідник, який все життя перебуває в творчому пошуку. Щоб стати кухарем необхідно мати хороший смак, творчу натуру, а також професійні знання.
В нашому училищі навчають смачно готувати, правильно поєднувати різноманітні продукти харчування, комбінувати кілька видів теплової кулінарної обробки, використовувати різні способи приготування страв, враховувати особливості сучасної української кухні; знайомлять з технологією приготування фірмових страв кухонь народів світу.
Училище здійснює підготовку кадрів для підприємств різних форм власності в сучасних соціально-економічних умовах.
Для підготовки таких кваліфікованих кадрів в нашому училищі є Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів у складі: лабораторія кухарів; їдальня з повним виробничим циклом, кабінети теоретичного навчання.
Навчайтеся із задоволенням!
А так можна навчатися дистанційно.
Код ДК
5122; 7412
Термін навчання
1 рік 4 місяці
Форма навчання
денна
Кухар; кондитер
Кваліфікація: Кухар – 4 розряд
Кондитер – 3 розряд
По закінченню навчання учні одержують диплом кваліфікованого робітника
Код ДК
7133; 7141
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Штукатур; маляр
Маляр – 4 розряд
Код ДК
7124, 7423
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів
Споконвіку дерево вірою і правдою служило людям. Деревина є предметом праці столяра.
Столяр виконує цілий комплекс робіт. Він займається обробкою деревини, виготовляє з неї вироби: робить лижі, сходові огорожі, столи, дивани і т.д. Особливо великий внесок роблять столяри в будівельну справу: влаштовують віконні та дверні блоки, монтують перегородки, врізають замки, влаштовують вбудовані меблі і т.д.
Красиві, витончені, надійні речі може робити тільки людина, що добре обізнана про всі властивості і якості матеріалу.
Найцікавіше в цій роботі – це можливість проникнути в характер матеріалу, пізнати його, зуміти його правильно використати. Хто спроможний захоплюватись деревом, проникнути в його красу, той легко досягне вершин професійної майстерності. В умілих руках столяра дерево слухняне і податливе, робочий робить із нього чудеса: балясини, різну лиштву (наличники), карнизи, меблі.
В ході розвитку техніки людина переходила від ручної обробки деревини до механічних та автоматичних верстатів і ліній. Професія верстатник деревообробних верстатів – це перша сходинка до майбутньої праці: переробки деревини і виготовлення різних виробів з дерева на верстатах та різному устаткуванні.
Навчають учнів майбутній професії досвідчені майстри виробничого навчання:
- Ямковий Руслан Анатолійович, педагогічне звання “Майстер виробничого навчання І категорії”;
- Кваснічко Олександр Сергійович, педагогічне звання “Майстер виробничого навчання І категорії”
Учні працюють в проєктах:
- “Збережемо ліс для нащадків”
Учні працюють в майстерні ручної обробки деревини
- “Тепла підлога”
Код ДК
5122
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Кухар
Кваліфікація: Кухар – 4 розряд
Код ДК
7124; 7423
Термін навчання
1 рік 6 місяців
Форма навчання
денна
Столяр будівельний; верстаник деревообробних верстатів
Кваліфікація : Столяр будівельний – 3 розряд
Верстатник деревообробних верстатів – 4 розряд
Код ДК
7122; 7132
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Муляр; лицювальник-плиточник
Кваліфікація: Муляр – 4 розряд
Лицювальник-плиточник – 4 розряд
Код ДК
Термін навчання
1 рік 4 місяці
Форма навчання
денна
Муляр; лицювальник-плиточник
Кваліфікація: Муляр4 розряду;
Лицювальник-плиточник 4 розряду
Код ДК
Термін навчання
1 рік
Форма навчання
денна
Адміністратор; оператор комп’ютерного набору
Кваліцфікація: Адміністратор
Оператор комп’ютерного набору ІІ категорії
Кухар; офіціант на базі 9 класів
Код ДК
5122; 5123
Термін навчання
3 роки 5 місяців
Форма навчання
Денна
Кухар; офіціант
Кваліфікація: Кухар – 3 розряд;
Офіціант – 5 розряд
Кухар; офіціант; бармен на базі 11 класів
Код ДК
5122; 5123; 5123
Термін навчання
1 рік 4 місяці
Форма навчання
денна
Кухар; офіціант; бармен
Кухар на базі 11 класів
Кухар; кондитер на базі 9 класів
Код ДК
5122; 7412
Термін навчання
3,5 роки
Форма навчання
денна
Кухар; кондитер
Кухар – 4 розряд; кондитер – 4 розряд
Кухар
Сучасна кулінарія – це безмежний світ мистецтва. Вміння і задуми та витвір золотих рук кухарів дивує і зачаровує людство. Кухарська фантазія надихає на нові творчі злети, на нові пошуки та створення нових кулінарних шедеврів.
Людина прагне здорового харчування, в якому раціони складаються з різноманітних продуктів, іноді переважно рослинного рослинного походження.
Від роботи кухара залежить здоров’я, настрій, працездатність та відпочинок мільйонів людей.
Ніщо так не поєднує людей, як смачна їжа та гарно накритий стіл. Секрети кулінарної творчості розкриваються перед людьми, які прагнуть оволодіти тонкощами цього мистецтва, обрати її справою свого життя, своєю професією.
Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого. Кухар – це винахідник, який все життя перебуває в творчому пошуку. Щоб стати кухарем необхідно мати хороший смак, творчу натуру, а також професійні знання.
В нашому училищі навчають смачно готувати, правильно поєднувати різноманітні продукти харчування, комбінувати кілька видів теплової кулінарної обробки, використовувати різні способи приготування страв, враховувати особливості сучасної української кухні; знайомлять з технологією приготування фірмових страв кухонь народів світу.
Училище здійснює підготовку кадрів для підприємств різних форм власності в сучасних соціально-економічних умовах.
Для підготовки таких кваліфікованих кадрів в нашому училищі є Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів у складі: лабораторія кухарів; їдальня з повним виробничим циклом, кабінети теоретичного навчання.
Навчайтеся із задоволенням!
А так можна навчатися дистанційно.
Кухар; кондитер на базі 11 класів
Код ДК
5122; 7412
Термін навчання
1 рік 4 місяці
Форма навчання
денна
Кухар; кондитер
Кваліфікація: Кухар – 4 розряд
Кондитер – 3 розряд
По закінченню навчання учні одержують диплом кваліфікованого робітника
Штукатур; маляр на базі 9 класів
Код ДК
7133; 7141
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Штукатур; маляр
Маляр – 4 розряд
Столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів на базі 9 класів
Код ДК
7124, 7423
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів
Споконвіку дерево вірою і правдою служило людям. Деревина є предметом праці столяра.
Столяр виконує цілий комплекс робіт. Він займається обробкою деревини, виготовляє з неї вироби: робить лижі, сходові огорожі, столи, дивани і т.д. Особливо великий внесок роблять столяри в будівельну справу: влаштовують віконні та дверні блоки, монтують перегородки, врізають замки, влаштовують вбудовані меблі і т.д.
Красиві, витончені, надійні речі може робити тільки людина, що добре обізнана про всі властивості і якості матеріалу.
Найцікавіше в цій роботі – це можливість проникнути в характер матеріалу, пізнати його, зуміти його правильно використати. Хто спроможний захоплюватись деревом, проникнути в його красу, той легко досягне вершин професійної майстерності. В умілих руках столяра дерево слухняне і податливе, робочий робить із нього чудеса: балясини, різну лиштву (наличники), карнизи, меблі.
В ході розвитку техніки людина переходила від ручної обробки деревини до механічних та автоматичних верстатів і ліній. Професія верстатник деревообробних верстатів – це перша сходинка до майбутньої праці: переробки деревини і виготовлення різних виробів з дерева на верстатах та різному устаткуванні.
Навчають учнів майбутній професії досвідчені майстри виробничого навчання:
- Ямковий Руслан Анатолійович, педагогічне звання “Майстер виробничого навчання І категорії”;
- Кваснічко Олександр Сергійович, педагогічне звання “Майстер виробничого навчання І категорії”
Учні працюють в проєктах:
- “Збережемо ліс для нащадків”
Учні працюють в майстерні ручної обробки деревини
- “Тепла підлога”
Кухар на базі 9 класів
Код ДК
5122
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Кухар
Кваліфікація: Кухар – 4 розряд
Столяр будівельний; верстаник деревообробних верстатів на базі 11 класів
Код ДК
7124; 7423
Термін навчання
1 рік 6 місяців
Форма навчання
денна
Столяр будівельний; верстаник деревообробних верстатів
Кваліфікація : Столяр будівельний – 3 розряд
Верстатник деревообробних верстатів – 4 розряд
Муляр; лицювальник-плиточник на базі 9 класів
Код ДК
7122; 7132
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Муляр; лицювальник-плиточник
Кваліфікація: Муляр – 4 розряд
Лицювальник-плиточник – 4 розряд
Муляр; лицювальник-плиточник на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1 рік 4 місяці
Форма навчання
денна
Муляр; лицювальник-плиточник
Кваліфікація: Муляр4 розряду;
Лицювальник-плиточник 4 розряду
Адміністратор; оператор комп’ютерного набору на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1 рік
Форма навчання
денна
Адміністратор; оператор комп’ютерного набору
Кваліцфікація: Адміністратор
Оператор комп’ютерного набору ІІ категорії
Можливо вас зацікавить