Випуск 2025-1

3 січня 2025 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” свято, якого немає в жодному календарі, – випускний у найкращих, найдорожчих та найрідніших здобувачів освіти 47 групи, що отримали професію “кухар; офіціант”. Дорогі випускники, нехай перший крок, який ви сьогодні зробили у доросле життя, буде вдалим, нехай кожен прожитий день радує вас […]

30 грудня 2024 року в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” пройшло засідання державної кваліфікаційної комісії. Іспит на міцність, знання та професійну компетентність здали здобувачі освіти 47 групи, що опановували професію кухар; офіціант (майстри виробничого навчання Тетяна Паламарчук та Тетяна Терендій). Майбутні працівники сфери громадського харчування показали високий рівень володіння професійними знаннями, вміннями […]

27 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулося свято. Вітали випускників 46 групи, що здобули професію кваліфікованого робітника Кухар 5 розряду. З привітальним словом до педагогічних працівників, випускників та батьків звернулися т.в.о. директора Слободяник Олександр, класний керівник Валентина Кузьменко та майстер виробничого навчання Денис Михайленко, також слова подяки педагогам […]

25 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” Державна кваліфікаційна атестація продовжується пробними кваліфікаційними роботами з професії «Офіціант 5 розряду» в групі 47, що навчаються за інтегрованою професією «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти складали меню до тематичних столів, сервірували столи, робили фламбування та траншування страв. Майстер виробничого навчання Татьяна Паламарчук.

25 грудня у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулась державна кваліфікаційна атестація: захист дипломних робіт за професією кухар п’ятого розряду. Здобувачі освіти відповідно до заданої теми виконали письмові роботи використовуючи всі свої професійні знання набуті впродовж трьох з половиною років в училищі. Продемонстрували багато нових і сучасних страв із виробництва, де проходять […]

Дивитись ще
Дивитись ще

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x