Навчально Практичний Центр кухарів та кондитерів
НПЦ кухарів та кондитерів – це лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів, їдальня з повним виробничим циклом.
НПЦ кухарів та кондитерів діє на підставі отриманих ліцензій, що дають право здійснювати: первинну професійну підготовку, професійно-технічне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації, стажування майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних дисциплін.
НПЦ кухарів та кондитерів – це перепідготовка незайнятого населення, підвищення кваліфікації, стажування робітників підприємств громадського харчування із використанням технологічних і виробничих інновацій.
НПЦ кухарів та кондитерів – це стажування та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки навчальних закладів на базі НПЦ кухарів та кондитерів.
НПЦ кухарів та кондитерів надає навчальним закладам консультативну, інформаційну та посередницьку допомогу з питань використання інноваційних матеріалів і технологій підприємствами в галузі громадського харчування; практичну та методичну допомогу професійно-технічним навчальним закладам з питань впровадження у навчально-виробничий процес новітніх технологій, матеріалів та сировини.
НПЦ кухарів та кондитерів організовує та проведить семінари-практикуми, конференції, засідання методичних секцій кулінарного напрямку, конкурси професійної майстерності, майстер-класи, навчання за окремими компетенціями з професій кухар або кондитер (з врученням сертифікату), благодійні заходи, заходи з питань впровадження новітніх технологій, матеріалів та сировини в освітній процес підготовки робітничих кадрів.
Документи НПЦ знаходяться на сторінці "Звіти"
Зв'язатися з нами і дізнатися подробиці:
Для учнів НПЦ кухарів та кондитерів – це, насамперед, організація освітньої діяльності в умовах наближених до підприємств громадського харчування з повним виробничим циклом.
Навчально-практичний центр – це центр освіти з сучасним технологічним обладнанням (індукційні плити, пароконвектомат, тістозамішувальна машина, планетарний міксер, мікрохвильова піч, машини для подрібнення та протирання продуктів тощо), зручними меблями для прийому їжі та для ведення перемовин і відпочинку з друзями…
Для дорослих
НПЦ кухарів та кондитерів – це перепідготовка незайнятого населення, підвищення кваліфікації, стажування робітників підприємств громадського харчування із використанням технологічних і виробничих інновацій з професій кухар, кондитер, офіціант.
НПЦ кухарів та кондитерів – це стажування та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки навчальних закладів на базі НПЦ кухарів та кондитерів.
Платні послуги
Навчально-практичний центр кухарів та кондитерів пропонує
короткотермінові курси
№ 3\п | Назва курсу | Кількість год | Термін проведення |
1. | Приготування пряникового тіста та прикрашання готових виробів | 18 | Протягом року |
2. | Приготування пісочного тіста та порційних тістечок з нього | 18 | Протягом року |
3. | Приготування білково-повітряного тіста та виробів з нього | 18 | Протягом року |
4. | Приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього | 18 | Протягом року |
5. | Приготування сучасних салатів | 18 | Протягом року |
По закінченню навчання з обраного курсу слухачі отримують сертифікат.