Навчально Практичний Центр кухарів та кондитерів
НПЦ кухарів та кондитерів – це лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів, їдальня з повним виробничим циклом.
НПЦ кухарів та кондитерів діє на підставі отриманих ліцензій, що дають право здійснювати: первинну професійну підготовку, професійно-технічне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації, стажування майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних дисциплін.
НПЦ кухарів та кондитерів – це перепідготовка незайнятого населення, підвищення кваліфікації, стажування робітників підприємств громадського харчування із використанням технологічних і виробничих інновацій.
НПЦ кухарів та кондитерів – це стажування та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки навчальних закладів на базі НПЦ кухарів та кондитерів.
НПЦ кухарів та кондитерів надає навчальним закладам консультативну, інформаційну та посередницьку допомогу з питань використання інноваційних матеріалів і технологій підприємствами в галузі громадського харчування; практичну та методичну допомогу професійно-технічним навчальним закладам з питань впровадження у навчально-виробничий процес новітніх технологій, матеріалів та сировини.
НПЦ кухарів та кондитерів організовує та проведить семінари-практикуми, конференції, засідання методичних секцій кулінарного напрямку, конкурси професійної майстерності, майстер-класи, навчання за окремими компетенціями з професій кухар або кондитер (з врученням сертифікату), благодійні заходи, заходи з питань впровадження новітніх технологій, матеріалів та сировини в освітній процес підготовки робітничих кадрів.