Вісті з уроку

У рамках місячника методичної роботи проведений урок організації обслуговування в закладах ресторанного господарства. Мета уроку: формування естетичного смаку та креативного підходу в здобувачів освіти при підбиранні посуду для оформлення столів. Приготування їжі, сервірування стола та обслуговування відвідувачів ресторану є невід’ємним елементом української культури. Попередньо засервірований стіл може бути витвором мистецтва, а відвідувачі ресторану – отримують захоплення від побаченого, будуть задоволені відпочинком.

Викладач: Людмила ІЛЬНІЦЬКА

Україна чекає на вступників з тимчасово окупованих територій Держава гарантує можливість безпечного і безкоштовного вступу до українських закладів вищої освіти Щороку тисячі молодих людей з тимчасово окупованих територій (ТОТ) обирають українську освіту. Проте молодь, яка залишається на ТОТ, може не знати про порядок виїзду в Україну та вступу до закладів вищої освіти (ЗВО). Сьогодні в […]

Випуск – 2025

30 червня 2025 року ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відсвяткувало урочистий випускний вечір. Цей день став яскравим та незабутнім фінальним акордом для 30 випускників, які здобули професію Муляр; лицювальник-плиточник. Урочиста частина в актовій залі була наповнена теплими словами подяки педагогам, зворушливими спогадами та гордістю за свої досягнення. З вітальним словом до випускників […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x