Вісті з уроку

У рамках місячника методичної роботи проведений урок організації обслуговування в закладах ресторанного господарства. Мета уроку: формування естетичного смаку та креативного підходу в здобувачів освіти при підбиранні посуду для оформлення столів. Приготування їжі, сервірування стола та обслуговування відвідувачів ресторану є невід’ємним елементом української культури. Попередньо засервірований стіл може бути витвором мистецтва, а відвідувачі ресторану – отримують захоплення від побаченого, будуть задоволені відпочинком.

Викладач: Людмила ІЛЬНІЦЬКА

День міста 2025

З Днем міста, рідна Біла Церкво! Попри непрості часи День міста залишається святом, яке об’єднує всіх нас у велику родину. ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» з радістю долучилося до святкування 993-го Дня народження Білої Церкви! Наші здобувачів освіти та педагоги підготували цікаві майстер-класи й яскраву локацію, щоб подарувати містянам і гостям гарний […]

День знань, 2025

1 вересня 2025 року у стінах нашого закладу освіти пролунав перший дзвоник, що сповістив про початок нового навчального року. Це особливий день, наповнений світлими спогадами, надіями та вірою у майбутнє.Особливим моментом став перший урок на тему “Пам’ятає той, хто перемагає” – урок мужності, єднання поколінь, патріотизму та віри у нашу перемогу. Учні разом із педагогами […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x