Вісті уроку виробничого навчання

15 грудня. В лабораторії Навчально-практичного центру на уроці виробничого навчання учні 9 групи, що навчаються за професією “Кухар; офіціант; бармен”, відпрацьовували навчички з приготування страв з яєць. Здобувачі освіти відповідально підготувались до уроку та навчилися правилам подачі приготовлених страв: яйця відварні, яєчня натуральна, яєчня з м’ясними продуктами, яєчня з помідорами та сиром, омлет фарширований, омлет змішаний запечений. Проводила урок майстер виробничого навчання Паламарчук Тетяна Василівна.

День знань, 2025

1 вересня 2025 року у стінах нашого закладу освіти пролунав перший дзвоник, що сповістив про початок нового навчального року. Це особливий день, наповнений світлими спогадами, надіями та вірою у майбутнє.Особливим моментом став перший урок на тему “Пам’ятає той, хто перемагає” – урок мужності, єднання поколінь, патріотизму та віри у нашу перемогу. Учні разом із педагогами […]

Україна чекає на вступників з тимчасово окупованих територій Держава гарантує можливість безпечного і безкоштовного вступу до українських закладів вищої освіти Щороку тисячі молодих людей з тимчасово окупованих територій (ТОТ) обирають українську освіту. Проте молодь, яка залишається на ТОТ, може не знати про порядок виїзду в Україну та вступу до закладів вищої освіти (ЗВО). Сьогодні в […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x