Навчаються кухарі ДЗО

26 серпня в кулінарному хабі ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” після літніх канікул знову розпочався процес проведення курсової підготовки кухарів шкільних та дошкільних навчальних закладів Фастівської, Таращанської, Васильківської територіальних громад Київської області. Незважаючи на затяжні повітряні тривоги протягом дня, навчальний процес відбувався в укритті училища, викладачі демонстрували матеріали та розглядали теми згідно організації оновленого дитячого харчування, складанні оновленого меню, впровадженням системи НАССР. Згодом майстри виробничого навчання відпрацювали приготування страв разом з курсантами в навчально практичному центрі. В підсумку слухачі відмінно виконали тестові завдання і отримали масу позитивних емоцій під час професійного навчання.

30 грудня 2024 року в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” пройшло засідання державної кваліфікаційної комісії. Іспит на міцність, знання та професійну компетентність здали здобувачі освіти 47 групи, що опановували професію кухар; офіціант (майстри виробничого навчання Тетяна Паламарчук та Тетяна Терендій). Майбутні працівники сфери громадського харчування показали високий рівень володіння професійними знаннями, вміннями […]

27 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулося свято. Вітали випускників 46 групи, що здобули професію кваліфікованого робітника Кухар 5 розряду. З привітальним словом до педагогічних працівників, випускників та батьків звернулися т.в.о. директора Слободяник Олександр, класний керівник Валентина Кузьменко та майстер виробничого навчання Денис Михайленко, також слова подяки педагогам […]

25 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” Державна кваліфікаційна атестація продовжується пробними кваліфікаційними роботами з професії «Офіціант 5 розряду» в групі 47, що навчаються за інтегрованою професією «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти складали меню до тематичних столів, сервірували столи, робили фламбування та траншування страв. Майстер виробничого навчання Татьяна Паламарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x