З 21 по 25 квітня на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” була проведена практична частина курсів підвищення кваліфікації за першим етапом 30-годинної підготовки. 103 працівники харчоблоків дитячих освітніх закладів з Таращанської, Ставищенської, Томашівської, Фурсівської, Ковалівської, Маловільшанської, Кожанської, Володарської, Медвинської, Калинівської та Богуславської територіальних громад Київщини протягом тижня разом з майстрами виробничого навчання наполегливо працювали, готували страви на традиційному та новітньому обладнанні за оновленим меню Євгена Клопотенка. В підсумку кожного робочого дня група кухарів проходила тестування по завершенню курсової підготовки. Всі слухачі на високому рівні виконали тестові завдання закріпивши теоретичні знання та практичну підготовку на курсах. Впевнені, що набуті знання стануть нашим курсантам у нагоді і будуть застосовуватися на харчоблоках в закладах освіти.
29.04.2025
Практикуються шкільні кухарі
