В 7 групі, що навчається за професією “Кухар; офіціант”, відбувся урок виробничого навчання з теми: “Приготування страв і гарнірів з смажених та запечених овочів”. Проводив урок майстер в/н Денис Михайленко.
18.01.2023
Урок в лабораторії кухарів
![](https://bcvpubs.kyiv.ua/wp-content/uploads/2023/01/20-e1674074771663.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
На уроці виробничого навчання здобувачі освіти 37 групи, що навчаються за професією “кухар; офіціант”, відпрацювали подачу перед відвідувачами фруктів та закусок з використанням шоколадного фонтану. Шоколадний фонтан — це привабливе та інтерактивне обладнання для подачі шоколаду під час банкетів, фуршетів, весіль та інших урочистих подій. Вони додають святковій атмосфері особливого шарму і надають гостям можливість […]
31 січня 2025 року в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” – відбулося свято. Дипломи кваліфікованого робітника та свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали здобувачі освіти груп №44 та 45, що навчалися за інтегрованою професією “Кухар, кондитер”. З вітальним словом звернувся до випускників т.в.о. директора Олександр Слободяник. Приємними і вдячними були […]
23 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений заключний практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків Ржищівської територіальної громади. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання відмінно виконали поставлені завдання курсу і приготували смачні та водночас корисні страви згідно оновленого дитячого меню для шкіл та садочків. […]