Випуск – 2

4 січня 2024 року, у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу “- знову свято!!!!!Дипломи кваліфікованого робітника отримали здобувачі освіти, що навчалися за професією “Кухар; офіціант”. На урочистому врученні дипломів заступник з НВР Олександр СЛОБОДЯНИК привітав здобувачів освіти із закінченням закладу освіти та здобуттям професії. Побажав, щоб отримані знання, вміння та навички стали запорукою їх вдалого професійного майбутнього.

Тетяна ПАЛАМАРЧУК, майстер виробничого навчання, та класний керівник Людмила ІЛЬНІЦЬКА побажали щасливої долі та Божого благословення!!!

Дорогі випускники! Бажаємо вам залишатися такими ж гідними і примножити свої знання. Нехай всі вершини, які ви намітили подолати на життєвому шляху, обов’язково вам підкоряться, а всі перешкоди, які зустрінуться, лише підкидають вас вище – до нових вершин!

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x