Випуск 2023-3

Ще 24 кваліфікованих робітники закінчили училище, одержали дипломи, які дають їм право працювати за інтегрованою професією “кухар; офіціант; бармен”.

Щасливої, мирної дороги, вам випускники-2023!

28 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстер виробничого навчання Тетяна ТЕРЕНДІЙ продемонструвала майстер-клас із приготування смузі для учнів із шкіл міста.

Ми навчаємо

21 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів навчалися кухарі шкільних їдалень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x