Випуск 44 і 45 групи

1 лютого 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу”- відразу свято у двох групах!!!!!Освітянські документи отримали здобувачі освіти за професією “Кухар; кондитер”, група 44, майстер виробничого навчання ПАДАЛКА Інна та група 45 – майстер виробничого навчання РЕВКО Валентина, класний керівник СТЕПАНЕНКО Наталія. На урочистому врученні дипломів директор училища Олександр ТІЛЬНИЙ привітав здобувачів освіти із закінченням освітнього закладу та здобуттям професії. Побажав, щоб отримані знання, вміння та навички стали запорукою їх вдалого професійного майбутнього.Класний керівник групи 45, СТЕПАНЕНКО Наталія привітала випускників, побажала щасливої долі, мирного неба, успіху в подальшому житті.Дорогі випускники!Випускник – це звучить гордо! Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки.🇺🇦💐🎉

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x