Вісті з заняття гуртка

Пробудити інтерес, любов і повагу здобувачів освіти до обраної професії – це основна мета гуртка “Творчість у професії кухара”. У рамках місячника методичної роботи проведено практичне заняття гуртка з теми “Складні форми нарізання овочів”. Здобувачі освіти проявили творчість, старанність і наполегливість у виконанні практичного завдання. Удосконалення первинних навиків сприятиме розвитку творчої наснаги та здібностей здобувачів освіти в оформленні страв та кулінарних виробів.

Викладач спеціальних предметів Любов Грабовська

28 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстер виробничого навчання Тетяна ТЕРЕНДІЙ продемонструвала майстер-клас із приготування смузі для учнів із шкіл міста.

Ми навчаємо

21 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів навчалися кухарі шкільних їдалень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x