Вісті з уроку виробничого навчання

6 березня в 27 групі, що навчаються за професією <кухар; офіціант> було проведено урок-залік з теми “Попереднє сервірування столу до сніданку, обіду та вечері”. Учні продемонстрували техніку сервірування столів, вміння зустрічати гостей та приймання замовлення.

Майстер виробничого навчання Тетяна Терендій

28 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстер виробничого навчання Тетяна ТЕРЕНДІЙ продемонструвала майстер-клас із приготування смузі для учнів із шкіл міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x