Вісті з уроків виробничого навчання

Учні 34 групі відпрацьовували тему “Приготування заварного тіста та виробів з нього”, майстри в/н Інна Падалка, Ганна Кваснічко.

У 7 групі відбувся урок виробничого навчання з теми: “Обробка риби та приготування н/ф”. Здобувачі освіти закріпили теоретичні знання та набули практичних навичок з вивченої теми. Майстер виробничого навчання Денис Михайленко.

25 грудня 2024 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” Державна кваліфікаційна атестація продовжується пробними кваліфікаційними роботами з професії «Офіціант 5 розряду» в групі 47, що навчаються за інтегрованою професією «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти складали меню до тематичних столів, сервірували столи, робили фламбування та траншування страв. Майстер виробничого навчання Татьяна Паламарчук.

Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. Вони закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі. Відомий історик Михайло Грушевський писав, що хустка відома на всій території України, починаючи з часів Київської Русі. Вона була поширена в козацьку епоху і дійшла до наших днів. Із нею було пов’язано багато чудових […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x