Вісті з уроків виробничого навчання

Учні 34 групі відпрацьовували тему “Приготування заварного тіста та виробів з нього”, майстри в/н Інна Падалка, Ганна Кваснічко.

У 7 групі відбувся урок виробничого навчання з теми: “Обробка риби та приготування н/ф”. Здобувачі освіти закріпили теоретичні знання та набули практичних навичок з вивченої теми. Майстер виробничого навчання Денис Михайленко.

28 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстер виробничого навчання Тетяна ТЕРЕНДІЙ продемонструвала майстер-клас із приготування смузі для учнів із шкіл міста.

Ми навчаємо

21 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів навчалися кухарі шкільних їдалень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x