Вісті з інтерактивної бібліотеки

Вона – одна з найпопулярніших страв у всьому світі. Вона – простий, але водночас неперевершений кулінарний шедевр, який хоча б раз у житті скуштувала майже кожна людина. Її легко їсти, у неї неповторний смак — у наших серцях завжди буде місце для неї. Бо вона – піца 🍕. І саме сьогодні, в Міжнародний день піци, здобувачі освіти 6 групи, майбутні кухарі, помандрувати кулінарним експресом в однойменну країну. Протягом подорожі вони дізналися про історію виникнення піци, її різновиди, інгредієнти в різних країнах світу, цікаві факти і навіть поміркували над питанням чому піца кругла, а коробка квадратна?! А провідником кулінарного експресу, що проходив в рамках місячника методичної роботи, була завідувач бібліотеки Алла ТИТОВА.

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x