Вітаємо ЗСУ з професійним святом!

День Збройних Сил України  завжди відзначався з гордістю! Але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – це щит і меч України. Найкращі сини і дочки держави самовіддано борються  в лавах Збройних сил за цілісність, незалежність і свободу Батьківщини.

І 6 грудня з нагоди свята  учні ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу»  відвідали Білоцерківський військовий шпиталь, привітали тих, хто боронив рідну землю, пригостили героїв смачною випічкою, яку приготували в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів училища.   

Дорогі захисники, наші любі хлопці й дівчата! Прийміть щирі слова вдячності і вітання з Днем Збройних Сил України! Бажаємо козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили.

Слава Україні! Слава Збройним Силам нашої держави! Слава Героям!

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x