В училищі випуск 2022-1

Так уже влаштовано в житті: хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час навчання в ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” для учнів 47 групи, що здобували професію «кухар; офіціант».Здавалося б, ще недавно, вони переступили поріг навчального закладу, не знаючи, що на них тут чекає. А далі було учнівське життя, повне приємних і не дуже вражень, емоційних переживань, непередбачуваних моментів, падінь та перемог.А сьогодні, 11 січня 2022року, у їхньому житті знаменна подія – випускний!Дорогі випускники! Ми намагалися вас навчити бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчити дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто давали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери!Побажаємо вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі кращі якості. Бажаємо, щоб ваші мрії здійснилися. Удачі вам, везіння, нових досягнень, щастя та успіхів у подальшому житті!

Україна чекає на вступників з тимчасово окупованих територій Держава гарантує можливість безпечного і безкоштовного вступу до українських закладів вищої освіти Щороку тисячі молодих людей з тимчасово окупованих територій (ТОТ) обирають українську освіту. Проте молодь, яка залишається на ТОТ, може не знати про порядок виїзду в Україну та вступу до закладів вищої освіти (ЗВО). Сьогодні в […]

Випуск – 2025

30 червня 2025 року ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відсвяткувало урочистий випускний вечір. Цей день став яскравим та незабутнім фінальним акордом для 30 випускників, які здобули професію Муляр; лицювальник-плиточник. Урочиста частина в актовій залі була наповнена теплими словами подяки педагогам, зворушливими спогадами та гордістю за свої досягнення. З вітальним словом до випускників […]

21 травня у ДПТНЗ “Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу” відбувся відкритий урок з англійської мови на тему “Національні страви країн світу”, який провела викладачка Олена ЯМКОВА. Здобувачі освіти вирушили у захопливу кулінарну подорож, досліджуючи традиційні страви різних народів світу. Учні з ентузіазмом представляли свої улюблені національні страви, розповідали про їхні інгредієнти, історію та культурне значення. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x