День здоров’я – 2025

25 квітня 2025р на стадіоні ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбувся яскравий і насичений подіями “День здоров’я”. 💪🏻🏃🏼‍♀️🏃🏼☀️Сонячний, по-літньому теплий ранок зібрав вісім навчальних груп, які змагались у силі, швидкості та спритності. Атмосфера була дружньою, але змагальною, адже кожна команда прагнула показати найкращий результат. Здобувачі освіти брали участь у різноманітних естафетах та командних змаганнях. Родзинкою заходу стало перетягування канату – найемоційніший та найочікуваніший етап дня. У напруженій боротьбі серед хлопців перемогу здобули представники будівельного напрямку, які продемонстрували силу та злагодженість. Дівчата також активно включилися у боротьбу. Перемогла 5 група, яка проявила витривалість і згуртованість.”День здоров’я” подарував учасникам заряд бадьорості та позитивні емоції.

Україна чекає на вступників з тимчасово окупованих територій Держава гарантує можливість безпечного і безкоштовного вступу до українських закладів вищої освіти Щороку тисячі молодих людей з тимчасово окупованих територій (ТОТ) обирають українську освіту. Проте молодь, яка залишається на ТОТ, може не знати про порядок виїзду в Україну та вступу до закладів вищої освіти (ЗВО). Сьогодні в […]

Випуск – 2025

30 червня 2025 року ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відсвяткувало урочистий випускний вечір. Цей день став яскравим та незабутнім фінальним акордом для 30 випускників, які здобули професію Муляр; лицювальник-плиточник. Урочиста частина в актовій залі була наповнена теплими словами подяки педагогам, зворушливими спогадами та гордістю за свої досягнення. З вітальним словом до випускників […]

21 травня у ДПТНЗ “Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу” відбувся відкритий урок з англійської мови на тему “Національні страви країн світу”, який провела викладачка Олена ЯМКОВА. Здобувачі освіти вирушили у захопливу кулінарну подорож, досліджуючи традиційні страви різних народів світу. Учні з ентузіазмом представляли свої улюблені національні страви, розповідали про їхні інгредієнти, історію та культурне значення. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x