Майстер-клас з приготування тістечка “Павлова”

В навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстри виробничого навчання демонструють майстерність з приготування вишуканих тістечок. Сьогодні це приготування малокалорійного тістечка “Павлова”.

Якщо ви – випускник 2023 року або цікавитеся кондитерською справою, приходьте навчатися в училище. Тут працюють педагоги-професіонали!

28 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів майстер виробничого навчання Тетяна ТЕРЕНДІЙ продемонструвала майстер-клас із приготування смузі для учнів із шкіл міста.

Ми навчаємо

21 березня в Навчально-практичному центрі кухарів та кондитерів навчалися кухарі шкільних їдалень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x