Методичний місячник триває

Методичний місячник триває! Викладачі загальноосвітніх предметів стали учасниками методичної палітри «Інновації – ключ до майбутнього», яка супроводжувалася пізнавальними, креативними, професійними виступами-презентаціями. Удовик Ігор Сергійович розкрив питання «Інноваційні технології майбутнього». Було продемонстровано сучасні винаходи, які покликані змінити життя людства.Викладач зарубіжної літератури Власюк Світлана Миколаївна розкрила тему «Особливості вивчення літератури у цифрову епоху». Було підняте важливе питання про читання здобувачами освіти в цифрову епоху. Дослідники зазначають, що світ багатьох дітей стиснувся до розмірів екрану планшета, смартфона або комп’ютера. Педагог нагадала про принцип прихованих дій, тобто ненав’язливої педагогіки, а також про те, що умовою розвитку мозку є творчість, і що нам на допомогу – сама художня літератураУ виступі Андрущенко Наталії Володимирівни «Як провести лабораторні роботи з фізики під час дистанційного навчання» було розкрите актуальне, на сьогодні, питання про шляхи і засоби проведення лабораторних робіт. Використовуючи Інтернет-застосунки, викладач продемонструвала використання відеолабораторій, віртуальних симуляторів, цифрових лабораторій тощо. Титова Алла Володимирівна – завідувач бібліотеки, презентувала книги, подаровані бібліотеці училища бійцем 114 бригади ТРО на псевдо «Зуб».

Валентина Кузьменко, голова МК

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x