Навчаються кухарі закладів освіти

На базі Кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” відбулись курси з підвищення професійної компетенції кухарів закладів освіти м. Біла Церква та територіальних громад Київської області.

Сертифіковані майстри виробничого навчання Лариса СОРОКА, Інна ПАДАЛКА, Яна КОВАЛЕНКО та Денис МИХАЙЛЕНКО проводили практичне навчання в лабораторіях “Навчально-практичного центру кухарів і кондитерів”, ознайомили кухарів із сучасним обладнанням та нормуванням продуктів згідно нових вимог організації шкільного та дитячого харчування. Теоретичний курс лекцій проводили викладачі спеціальних дисциплін Любов ГРАБОВСЬКА, Євгенія ПРЕКРАСНА-КВІТКА та Ірина ГОНЧАРЕНКО.

Мета курсів для кухарів – це організація якісного та безпечного харчування в закладах освіти.

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x