Навчаються кухарі міста

Кухарі із закладів освіти Білоцерківської міської територіальної громади пройшли навчання у рамках реформи шкільного харчуванняРеформа шкільного харчування активно впроваджується в закладах освіти, Білоцерківської громади. У її межах 23 листопада 2023 року на базі Білоцерківського вищого професійного училища будівництва та сервісу відбулося навчання для кухарів закладів загальної середньої освіти.Навчання було організовано Управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради у межах реалізації в громаді Стратегії реформування шкільного харчування, однією з оперативних цілей якої є якраз підготовка персоналу закладів освіти до впровадження реформи шкільного харчування.Загалом 20 шкільних кухарів, свого роду «першопрохідців», пройшли теоретичну та практичну підготовку, удосконалили свої знання з питань упровадження системи безпечного, здорового та якісного харчування, формування нового шкільного меню з урахуванням сучасних вимог.Кваліфіковані тренери з числа педагогічних працівників закладу на практиці ознайомили слухачів із можливостями сучасного технологічного обладнання у приготуванні якісної та смачної їжі.Учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.У планах Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради до кінця 2023 року навчити працівників усіх шкільних харчоблоків і почати підготовку персоналу закладів дошкільної освіти.

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 5 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Узинської та Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти […]

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 4 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Боярської територіальної громади Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x