Навчаються кухарі

На базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” 3 червня проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Ірпінської, Чабанівської, Петрівської, Глевахівської, Коцюбинської, Козинської територіальних громад Київської області. Кухарі закладів шкільної та дошкільної освіти разом з майстрами виробничого навчання та викладачами відпрацювали практично і теоретично прослухали курс на тему: “Здатність впроваджувати у закладах освіти якісне, збалансоване та раціональне харчування”. Обговорювали питання щодо впровадження системи НАССР на харчоблоках, вимоги до санітарного регламенту закладів освіти, якісну організацію дитячого харчування, вимоги до продуктів та складання меню і приготування страв для дієтичного та спеціального харчування. Кухарів ознайомили із новим збірником рецептур Євгена Клопотенко 2024, по завершенню курсу всі слухачі відмінно виконали тестові завдання за пройденим матеріалом.

Вісті з НПЦ

День другий.9 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо, і саме головне, смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур […]

8 січня 2025 року на базі кулінарного хабу ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” проведений практичний етап з курсу підвищення кваліфікації працівників харчоблоків однієї з груп шкільних кухарів м. Білої Церкви. Кухарі разом з майстрами виробничого навчання вміло, творчо і саме головне смачно приготували страви, рецептури яких взяті із оновленого збірника рецептур Євгена […]

Випуск 2025-1

3 січня 2025 року у ДПТНЗ “Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу” свято, якого немає в жодному календарі, – випускний у найкращих, найдорожчих та найрідніших здобувачів освіти 47 групи, що отримали професію “кухар; офіціант”. Дорогі випускники, нехай перший крок, який ви сьогодні зробили у доросле життя, буде вдалим, нехай кожен прожитий день радує вас […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x